Der lå et brev i min postkasse med afsenderadressen  "Jesus"
Webmaster

Kære Ven

Hvordan har du det?, jeg skriver dig dette brev, fordi jeg vil sige dig jeg elsker dig, og jeg vil gerne have et tættere forhold med dig. Mere er, at jeg spørger dig, hvordan har du det?, fordi jer er uafgjort om dig hver minut, og indtil denne sidste tanke, at ofte holde vågen dig, jeg kender. 

Jeg mærke dig en gang imellen, så fjern fra mig, har jeg været bange for at mister dig for evig. I går jeg så dig meget trist og jeg ville rive af fra dig denne ængste se, jeg råbte den til fire vind men du ikke søge mig. (går jeg så dig at tale med dine venner, jeg så dig at spise uden af time og gik med dig gadet af dit hus, jeg ønskede at se med dine
øjne den der at holder og at provokere så meget nostalgi, og ville at du høre mig, men du gjorde ikke, og så jeg ventede hele dagen.

Om natten jeg gav dig en smuk solnedgang til at lukke din dag, og en blid brise til din hvile. After en meget urolig dag, jeg ventede dig, men du kom aldrig. Jeg så dig at sove i gå og jeg ville røre din pande, jeg sendte stråler måne at afspejles i dit hjem for at se, om hvis du vækkede dig med mig, men du forsætter i dit søvn.

Jeg ønsker at dele mange ting med dig, men du lad mig ikke.
Om morgenen var sent og du gik forhastet uden ikke engang at have en mistanke om, hvor vigtigt du er for mig,  jeg elsker dig og handle om, siger dig det gennem den blå himmel, den regn ... og min stemme er gået tabt i et ekko bagved af dine tanker.

Jeg taler dig til øret gennem bladene af træerne og duften af blomster, jeg råber dig i bjergbækkerne, jeg giv til fluglene kærlighed sang kun for dig. Jeg klæder dig med solens varme og jeg perfumer dig luften med duften af naturen. Du vil høre mig, når du gør stilhed i dit indre, jeg forsøger at lede bevæger i dig gode ønsker lad dig tage med for dem. Jeg er ikke i efterlivet. .. jeg er i dine tanker! Forære en kærlighed blik til alle den der at omkranse dig og du vil opdage mig hvert øjeblik.

I dag søgte nogen at lånte mig sine hænder og dette ark papir til at skriver dig, i fremover jeg vil skrive i dit hjerte, hvis du tillade mig, bare siger mig, ja ... jeg ved at er hård at leve i denne verden, virkelig jeg ved, men du stoler på mig, fra nu du vil få nye kræfter. Taler med mig, give frit afløb dine bekymringer og ivrige r at jeg har altid tid for dig, fortæller mig det alle, græder hvis du vil, jeg vil blæse dine tårer til at kærtegne dit ansigt.

Kalde mig når du har lyst i dagen eller om natten, at jeg aldrig søver, og altid jeg vil svare dig. Hvis du kan gå og ser med kærlighed universet, med ydmyghed dit ansigt i spejlet med blidhed til den der at smiler dig, med barmhjertighed til den der at bede om dig medlidenhed, og med tilgivelse at den der gjorde dig at græde ... Min stemme vil være dine tanker!. .. At være ikke lang vejen at jeg vil have af at gå efter
dig.
,

Deres trofaste ven JESUS.


GUD ønsker alle at være børn af GUD